(044) 332-08-09 (044) 361-23-57
(068) 399-51-01 (050) 331-92-24

Політика конфіденційності і договір оферти

ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ ТА ЗГОДА

  1. Персональні дані фізичних осіб - користувачів інтернет-магазину Electrovymir обробляються ТОВ «ЕЛЕКТРОВИМІР», юридичною особою, зареєстрованою за законодавством України, з місцезнаходженням за адресою: 02160, м. Київ, вул. Березнева 10, (далі – Компанія). Компанія є володільцем Бази персональних даних користувачів інтернет-магазину Electrovymir;
  2. Ця Політика конфіденційності описує встановлений Компанією порядок обробки персональних даних, зібраних за допомогою сайту www.evm.ua (далі – Сайт), і пов'язаних з ними послуг і інструментів, що дозволяють користувачам реєструватися на Сайті та використовувати його з метою здійснення інтернет-покупок. У всіх зазначених випадках Компанія обробляє персональні дані користувачів виключно в рамках вимог Закону України «Про захист персональних даних»;
  3. Використовуючи Сайт, Користувач підтверджує, що з метою здійснення Компанією своєї господарської діяльності та пропонування товарів і послуг Компанії, Користувач надав згоду на обробку Компанією персональних даних (надалі – Персональні дані), а саме:
    • прізвища, власного імені, по батькові;
    • номерів контактних телефонів;
    • електронної пошти.
  4. Персональні дані, що обробляються Компанією, відносяться до конфіденційної інформації.

ІНФОРМАЦІЯ, ЯКУ ЗБИРАЄ ТА ОБРОБЛЯЄ КОМПАНІЯ

  1. Інформація про реєстрацію: при створенні Користувачем облікового запису на Сайті, Компанія може вимагати інформацію, перелічену в п. 1.3 цієї Політики;
  2. В процесі роботи Сайту Компанія може збирати інформацію про участь Користувачів у маркетингових акціях, організованих на Сайті. В процесі роботи Сайту Компанія може також обробляти інформацію, пов'язану з ефективністю рекламних кампаній, в тому числі перегляди оголошень на Сайті;
  3. Обслуговування клієнтів: при зверненні Користувачів, Компанія, при необхідності, може в процесі роботи свого Сайту збирати інформацію, необхідну для виконання запиту Користувача і отримання зворотного зв'язку. Компанія може також зв'язатися з Користувачем, використовуючи існуючу контактну інформацію облікового запису, надану для цієї мети. Компанія може також збирати іншу інформацію про спілкування з Користувачами, що подається Користувачами, або будь-який зворотний зв'язок, що надається ними. Компанія може збирати та зберігати інформацію, що отримана в результаті опитувань, які можуть проводитись Компанією.

КУКІ (COOKIE)

  1. В процесі роботи Сайту Компанія може збирати певну інформацію за допомогою таких технологій, як кукі (cookie);
  2. За допомогою кукі (cookie), веб-сервер зберігає вподобання та налаштування на комп'ютері Користувача, його мобільному телефоні або іншому пристрої, яке потім автоматично відновлюється при наступному відвідуванні Сайту, що робить використання Сайту більш зручним. Компанія використовує як постійні, так і сесійні кукі. Постійні кукі залишаються на комп'ютері Користувача протягом більш тривалого періоду часу, а сесійні кукі автоматично видаляться при закритті вікна браузера.

ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

  1. Для надання своїх послуг Компанія може використовувати інформацію, яку Компанія збирає та обробляє для наступних цілей:
    • забезпечення обслуговування клієнтів;
    • адаптація пропозицій і досвіду;
    • контроль загальної та індивідуальної активності користувачів для управління трафіком на Сайті;
    • зв'язок з користувачами, в тому числі з питань сервісу, обслуговування клієнтів або дозволених маркетингових комунікацій через будь-які доступні канали зв'язку;
    • проведення аналітичної активності з метою поліпшення сервісу;
    • аналіз та прогнозування особистих вподобань та інтересів.
  2. Компанія може зберігати інформацію, яку вона збирає і отримує на своєму Сайті не довше ніж це потрібно для виконання вищевказаних цілей.

ОБМІН ІНФОРМАЦІЄЮ

  1. Компанія може надавати персональні дані Користувачів на запити компетентних державних органів, оформлених відповідно до вимог чинного законодавства.

КОРИСТУВАЦЬКИЙ КОНТРОЛЬ

  1. Доступ, виправлення і вилучення: Користувачі, які створили обліковий запис на Сайті, можуть отримувати доступ, виправляти або видаляти інформацію, яку вони надають. Користувач несе відповідальність за точність наданих даних, або повідомлень на Сайті;
  2. Кукі (сookie): більшість основних комп'ютерних (десктопних) і мобільних веббраузерів (наприклад, Safari, Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera) забезпечують елементи управління, які дозволяють користувачеві обмежити або заблокувати встановлення кукі (сookie). Відключення кукі (сookie) щодо доменів першої категорії (відвідуваних сайтів) та інших доменів (сайтів, пов'язаних з відвідуваними) може привести в деяких випадках до обмеженої функціональності Сайту.

БЕЗПЕКА

  1. Вся інформація, яку надає Користувач та збирає Компанія, захищена технічними засобами і процедурами забезпечення безпеки з метою запобігання несанкціонованому доступу або використанню даних.

ПРАВА КОРИСТУВАЧІВ

  1. Користувач має право:
    • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження володільця персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
    • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
    • на доступ до своїх персональних даних;
    • отримувати не пізніше як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
    • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
    • пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
    • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
    • звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;
    • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
    • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди.

ВНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПОЛІТИКИ

  1. Ця політика конфіденційності була оновлена 20.07.2021р. За необхідності Компанія оновлює цю політику конфіденційності. Нова редакція Політики конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення в мережі Інтернет за вказаною в цьому пункті адресою, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності. Чинна редакція Політики конфіденційності завжди знаходиться на сторінці за адресою evm.ua/confidential;
  2. У разі якщо Компанією були внесені будь-які зміни в Політику Конфіденційності, з якими Користувач не згоден, він зобов'язаний припинити використання сервісів Сайту. Факт продовження використання Сайту є підтвердженням згоди і прийняття Користувачем відповідної редакції Політики Конфіденційності.

ДОГОВІР ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ

  • Договір публічної оферти
  • 
    Ми Вам передзвонимо
    Ваше ім`я*:
    Ваш номер*:
    * поля обязательные к заполнению
    text_mess_sended
    text_mess_sended